вівторок, 02 серпня 2011 14:56

"У Києві "Рубін" нас нічим не здивував" - Шевченко

"У Києві "Рубін" нас нічим не здивував" - Шевченко

По прильоту київського "Динамо" в Казань, на матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти місцевого "Рубіна", нападник українського клубу Андрій Шевченко у коментарі dynamo.kiev.ua запевнив, що його команда сповнена рішучості виконати завдання виходу в наступний раунд турніру, незважаючи на поразку (0:2) в першій зустрічі.

"Так, ми програли перший матч з неприємним рахунком, але навіть при цьому шанси на вихід в наступний раунд у нас є. А раз так, то завтра треба виходити і грати на результат, не дивлячись на рахунок київського поєдинку, - сказав Шевченко в аеропорту Казані. - Тим більше, що настрій в команді нормальний, тому ніяких проблем з налаштуванням у нас виникнути не повинно".

"У Києві "Рубін" нас нічим не здивував, ми до такої гри і готувалися. Просто у футболі важливо не тільки розуміння того, як грати проти суперника, а й уміння реалізовувати задумане на футбольному полі. І кожним футболістом, і командою в цілому.

Цього разу нам це, на жаль, не вдалося. Але ми прагнемо реабілітуватися перед своїми вболівальниками в Казані", - додав також динамівський ветеран.

Матч "Рубін" - "Динамо" відбудеться в середу, 3 серпня, в Казані на стадіоні "Центральний", початок о 19:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"У Києві "Рубін" нас нічим не здивував" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути