пʼятниця, 25 листопада 2016 11:49

Турецькі журналісти намагалися переманити Фонсеку

Турецькі журналісти намагалися переманити Фонсеку

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека подякував уболівальникам за чудову атмосферу на матчі проти "Коньяспора" і заявив, що хоче завершити груповий етап Ліги Європи перемогою.

"Гірники" перемогли турецький клуб із рахунком 4:0.

"Перед тим, як говоритимемо про матч хочу подякувати всім вболівальникам, які прийшли сьогодні на матч. Нам було дуже приємно грати у такій атмосфері. Нас підтримували. Це дуже важливо.

Ми дуже добре себе показали у цьому матчі. З перших хвилин пішли в атаку. Після першого голу нам стало легше. Молоді хлопці, які сьогодні вийшли на поле, дуже добре себе показали. Я тішуся цією перемогою.

Кожен матч ми сприймаємо дуже серйозно. Ця зустріч не стала винятком. Ми поважаємо "Коньяспор". Це - хороша команда. Суперник боровся за Лігу Європи. Нам було чого остерігатися.

Ми гарантували собі перше місце у групі, тому отримали нагоду провести ротацію. Ми дали шанс проявити себе кільком молодим гравцям. Нашим основним нападником є Факундо Феррейра. Але в матчі з "Коньяспором" ми дали йому відпочити. Сьогодні я дозволив зіграти Борячуку.

Найчастіше мій вибір нападника на матч залежить від нашого стилю гри і від того, якого нападника потребує поєдинок. Беремо до уваги самовіддачу гравців і їх готовність до матчу.

Едуардо? Він вдало вийшов на заміну і забив гол. Я задоволений його грою.

Матч проти "Браги"? Я добре розумію ваше питання. Ми б хотіли завершити груповий етап із перемогою. Ми не збираємось полегшувати життя "Бразі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Коньяспора" відзначив молодих гравців "Шахтаря"

Турецькі журналісти прямо запитали у наставника "Шахтаря" чи погодився б він працювати у їх країні.

"Зараз я думаю лише про "Шахтар". Я дуже щасливий і добре себе почуваю у цьому клубі. У мене навіть думок таких немає.

У мене ніколи не було пропозицій із Туреччини. Але я знаю ваш футбол і ту чудову атмосферу, яка панує на матчах. Можливо, у майбутньому я подумаю про роботу з турецьким клубом. Зараз я у "Шахтарі" і мені тут добре", - сказав Фонсека.

Заключний матч у груповому етапі Ліги Європи "Шахтар" проведе на виїзді проти "Браги". Зустріч відбудеться 8 грудня у Португалії. Прямий ефір на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Турецькі журналісти намагалися переманити Фонсеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути