середа, 24 квітня 2013 09:54

Три з чотирьох голів "Барселоні" "Баварія" забила не за правилами - іспанські ЗМІ

Три з чотирьох голів "Барселоні" "Баварія" забила не за правилами - іспанські ЗМІ
"Баварія" вдома розгромила "Барселону". Фото: reuters.com

Головний арбітр півфінального матчу Ліги чемпіонів між німецькою "Баварією" та іспанською "Барселоною" Віктор Кашшаї не повинен був зараховувати три з чотирьох м'ячів, забитих футболістами німецького клубу. До такого висновку прийшли журналісти іспанської газети Marca, що проаналізували епізоди з забитими голами.

По-перше, арбітр, на думку експертів Marca, не повинен був зараховувати гол Томаса Мюллера на 25-й хвилині. Футболіст "Баварії" Данте, який віддав пас Мюллеру, нібито порушував правила у боротьбі з Даніелем Алвесом.

По-друге, як зазначає видання, Кашшаї слід було скасувати гол Маріо Гомеса на 49-й хвилині, оскільки форвард "Баварії" перебував у положенні "поза грою".

По-третє, на думку авторів Marca, на 73-й хвилині перед тим, як Ар'єн Роббен забив третій м'яч у ворота "Барселони", Мюллер порушив правила на захиснику іспанського клубу Хорді Альбі.

Таким чином, за оцінкою Marca, за правилами був забитий лише один гол "Баварії" - його автором на 82-й хвилині став Мюллер.

Матч "Баварія" - "Барселона" відбувся 23 квітня і закінчився перемогою німецького клубу з рахунком 4:0. Матчі-відповідь пройде 1 травня.

Зараз ви читаєте новину «Три з чотирьох голів "Барселоні" "Баварія" забила не за правилами - іспанські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути