пʼятниця, 17 серпня 2018 17:11

Тренера мінського "Динамо" звинуватили у "здачі" матча "Зеніту"

Після розгромної поразки мінського "Динамо" від пітерського "Зеніта" (1:8) у повторному матчі 3 кваліфікаційного раунду Ліги Європи в Білорусі побачили дивну роботу головного тренера мінчан.

Білоруські вболівальники на основних спортивних ресурсах країни бурхливо обговорюють фіаско "Динамо", при цьому не відзначають потужну гру "Зеніта", а звинувачують головного тренера мінчан Сергія Гуренка і команду в "здачі" матчу.

Головний аргумент фанатів - відсутність у заявці на матч лідера "Динамо" Уроша Ніколіча. Серб організував 3 голи з 4 у першому матчі, а в 3 останніх зустрічах Ліги Європи встиг забити 5 м'ячів. Ніколіч роздавав інтерв'ю перед матчем, тренувався напередодні гри, але... не потрапив навіть до заявки.

Фанати відзначають, що Гуренко не вперше залишає ключових гравців перед важливими зустрічами, після чого гравці зазвичай шукають собі нову роботу.

Білоруські фани залишилися незадоволені замінами Гуренка під час матчу, які, на їхню думку, лише послабили гру команди і посприяли перемозі "Зеніту".

Тренер білорусів так і не випустив на гру свого сина Артема, який виходив на поле 11 матчів поспіль. А в цій грі було навіть не 3, а 4 заміни.

Гуренко дуже дивно реагував на забиті командою голи. Коли вся лавка запасних раділа спочатку голу Володимира Хващинський (його скасували через офсайд), а після Яхаі (його зарахували), Гуренко хапався за голову.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол українця допоміг "Генту" здолати "Ягеллонію", "Зеніт" забив вісім м'ячів білорусам: результати Ліги Європи

У першому матчі 3 кваліфайн раунду Ліги Європи "Зеніт" поступився білорусам - 0:4.

Зараз ви читаєте новину «Тренера мінського "Динамо" звинуватили у "здачі" матча "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути