неділя, 31 серпня 2014 19:21

Травма Гладиря, слем-данк Михайлюка: збірна України програла Фінляндії

Травма Гладиря, слем-данк Михайлюка: збірна України програла Фінляндії
Травма не дозволила Сергію Гладирю дограти до кінця з фінами. Фото: fibaeurope.com

Збірна України з баскетболу у другому матчі групового етапу Кубка світу програла збірній Фінляндії - 81:76. Крім того, травму отримав лідер українців Сергій Гладир, який невдало приземлився після кидка.

З перших хвилин у збірної Фінляндії все кидки досягали мети, в той час як у України було багато сумбуру в атаці. Повністю програючи супернику позиції під кільцем, підопічні Фрателло до середини десятихвилинки горіли 12:4. У другій чверті незважаючи на відсутність комбінаційної гри, у наших гравців пішов дальній кидок. Точні триочкові допомогли Україні здійснити ривок 13: 2 і піти на перерву, з перевагою +2.

Початок другої половини був гнітючим: втрати, відсутність захисту і бездарна гра під кільцем вилилася в ривок від фінів 22: 2. Фрателло випустив самого молодого члена збірної, вихованця "Черкаських Мавп" Михайлюка, і 17-річний Святослав зміг завести партнерів. Його підбори, енергія і яскравий слем-данк допомогли скоротити розрив до 5 очок. Але черговий провал на старті заключної чверті 9: 0 і Україна зазнала першої поразки на Кубку світу.

Після цього програшу, у нашої збірної залишається одне очко. Наступний свій матч на Мундіалі Україна проведе 2 вересня проти команди Туреччини. Початок зустрічі о 16:00.

Зараз ви читаєте новину «Травма Гладиря, слем-данк Михайлюка: збірна України програла Фінляндії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути