четвер, 05 вересня 2013 18:59

"Трансфер Бейла в "Реал" профінансував банк -банкрут" - депутат Європарламенту

"Трансфер Бейла в "Реал" профінансував банк -банкрут" - депутат Європарламенту
Трансфер Бейла в "Реал" став найдорожчим в історії футболу. Фото: reuters.com

Депутат Європарламенту від Бельгії Дерк Ян Еппінк закликав у терміновому порядку провести розслідування трансферу Гарета Бейла в мадридський "Реал". Цей трансфер став рекордним в історії футболу і, за неофіційною інформацією, сума операції склала 100 млн. євро.

Дерк Ян Еппінк заявив , що угоду профінансував банк -банкрут Bankia, що це ставить під сумніви безліч аспектів трансферу.

"1- го вересня 2013 іспанський футбольний клуб "Реал" оголосив про перехід в клуб Гарета Бейла за рекордні 100 мільйонів євро. Борг мадридського "Реала" наближається до позначки в 600 мільйонів, а фінансується він регіональним банком Caja de Madrid, який є філією банку Bankia. Цей банк зовсім недавно структурував свій борг за допомогою Євросоюзу в розмірі 18 -ти мільярдів євро, а тепер підтримує покупку мадридським "Реалом". Європейські гроші, виділені для підтримки Bankia, не можна використовувати таким чином", - заявив депутат.

Бельгійський парламентар збирається передати документи по цій справі в спеціальну комісію Євросоюзу, яка має перевірити законність використання грошей європейських платників податків на користь трансферу "Реала".

Зараз ви читаєте новину «"Трансфер Бейла в "Реал" профінансував банк -банкрут" - депутат Європарламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути