вівторок, 26 травня 2015 12:03

"Тоді ми ще не розуміли всіх трагічних наслідків цього" - голкіпер "Шахтаря" прокоментував фото з бойовиками ДНР (ФОТО)

У соціальних мережах з'явилася фотографії, на яких голкіпер донецького "Шахтаря" і національної збірної України Андрій П'ятов позує з бойовиками так званої ДНР, повідомляє ua-football.com.

Де і коли були зроблені фото, користувач Facebook Руслан Харченко, який їх і опублікував, не повідомляє. Також фотографії були опубліковані в групі "Это Донецк, детка" в соцмережі Вконтакте.

Відзначимо, що на сторінці одного з бойовиків фотографія була опублікована 27 червня 2014-го року.

 

"Ця фотографія зроблена більше року тому в Донецьку на блокпосту при виїзді з міста на нашу базу в Кірша. Тоді в місті була досить мирна ситуація. Ми по кілька разів на день проїжджали цей блокпост. Ті, хто знаходилися на ньому знали хто ми такі, впізнавали і просили сфотографуватися. На той момент не було розуміння, до яких трагічних наслідків це все може призвести", - прокоментував ситуацію сам голкіпер "Шахтаря" виданню obozrevatel.com.

Зазначимо, що вже в березні 2015-го року П'ятов разом з іншими футболістами національної збірної відвідував поранених солдат української армії, при цьому сам голкіпер пообіцяв присвятити перемогу над Іспанією бійцям АТО.

 
Зараз ви читаєте новину «"Тоді ми ще не розуміли всіх трагічних наслідків цього" - голкіпер "Шахтаря" прокоментував фото з бойовиками ДНР (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути