вівторок, 14 квітня 2015 12:04

Тимощук може стати одноклубником Лемпарда

Тимощук може стати одноклубником Лемпарда
Тимощук може змінити Пітер на Нью-Йорк. Фото: sport-xl.org

36-річний півзахисник "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук має намір продовжити ігрову кар'єру після закінчення контракту з петербурзьким клубом (30 червня 2015 року). Крім пропозицій з ОАЕ і Саудівської Аравії, у футболіста з'явилася можливість спробувати свої сили у вищій лізі футболу США (МЛС).

У титулованому хавбека зацікавлений "Нью-Йорк Сіті". Цей клуб був створений зовсім недавно і провів свій перший офіційний матч у березні 2015 року. "Нью-Йорк Сіті" - спільне дітище арабських господарів футбольного "Манчестер Сіті" і власників найпопулярнішою бейсбольної команди "Нью-Йорк Янкіз". Власники вже заявили, що хочуть створити суперклуб.

У складі клубу з Нью-Йорка вже виступає чемпіон Європи та чемпіон світу іспанець Давид Вілья. Влітку до команди приєднається іменитий англійський півзахисник Френк Лемпард. Крім підписання контракту з Лемпардом "Нью-Йорк Сіті" має намір провести потужну трансферну кампанію і отримати якомога більше сильних гравців з Європи. Тимощук може перейти в клуб на правах вільного агента, тобто дістатися "Сіті" абсолютно безкоштовно.

Крім "Нью-Йорк Сіті", Тимощуку готовий зробити пропозицію ще один клуб з МЛС. Таким чином, в літнє трансферне вікно в півзахисника буде широкий вибір нових роботодавців.

Варіант, при якому капітан збірної України залишиться в петербурзькому клубі і отримає посаду в структурі, не розглядається.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук може стати одноклубником Лемпарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути