середа, 03 квітня 2013 16:26

Тевесу замінили в'язницю громадськими роботами

Тевесу замінили в'язницю громадськими роботами
Тевесу доведеться заплатити "сміхотворний" штраф. Фото: afp.com

Нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес засуджений до 250 годин суспільно корисних робіт за водіння автомобілем без прав, повідомляє "Сегодня".

7 березня аргентинець був заарештований англійською поліцією за водіння автомобілем, не маючи на це прав. У початку 2013 року, позбавили заповітної скориночки за неодноразові порушення правил дорожнього руху. Спортсмен не мав права водити машину до 25 травня, але це його не зупинило, і в березні Тевес попався знову, що називається, на гарячому.

Сьогодні було розглянуто справу опального водія. Суд визнав, що Карлос вже отримав частину покарання, коли був зупинений поліцією, і його проступок заслуговує вироку у вигляді суспільно корисних робіт. В Англії подібні порушення можуть привести і до більш серйозних наслідків у вигляді тюремного ув'язнення, але футболіста, що називається, "пронесло". Таким чином, аргентинський нападаючий винен англійської соціуму 250 годин корисної і безоплатної діяльності, а також трохи більше тисячі євро штрафу.

"Це його зарплата за одну годину", - прокоментував Гарі Лінекер, відомий у минулому футболіст.

Як заявила адвокат Тевеса Гвен Льюїс: "Подібні витівки не властиві моєму клієнтові, який повністю усвідомив всю серйозність події і свою провину".

Зараз ви читаєте новину «Тевесу замінили в'язницю громадськими роботами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути