четвер, 27 червня 2013 11:53

Тевес змінив "Манчестер Сіті" на "Ювентус"

Тевес змінив "Манчестер Сіті" на "Ювентус"
В "Ювентусі" Тевес гратиме під номером дель П'єро. Фото: reuters.com

Туринський футбольний клуб "Ювентус" на офіційному сайті оголосив про перехід нападаючого збірної Аргентини Карлоса Тевеса.

Контракт з колишнім форвардом англійського "Манчестер Сіті" підписано до 30 червня 2016 року. Подробиці операції не повідомляються, але за відомостями ЗМІ, трансфер Тевеса обійшовся "Ювентусу" у дев'ять мільйонів євро. У разі вдалого виступу аргентинця "Манчестер Сіті" може отримати ще три мільйони євро.

У туринському клубі Тевес буде виступати під десятим номером, який раніше належав Алессандро дель П'єро. Італієць залишив "Ювентус" у серпні 2012 року, перебравшись до австралійського "Сіднея".

Тевес почав кар'єру в аргентинському "Бока Хуніорс", звідки в 2006 році перебрався в бразильський "Корінтіанс". У 2006-2007 роках він грав в англійському "Вест Хемі", потім два роки виступав за "Манчестер Юнайтед". Контракт з "Сіті" форвард підписав у червні 2009 року.

У складі "Юнайтед" аргентинець два рази вигравав чемпіонат Англії і перемагав у Лізі чемпіонів (у 2008 році). У "Сіті" Тевес виграв національну першість.

За збірну Аргентини Тевес провів 64 матчі, забивши 13 голів. У складі національної команди форвард взяв участь у чемпіонатах світу 2006 і 2010 років.

Зараз ви читаєте новину «Тевес змінив "Манчестер Сіті" на "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути