вівторок, 24 грудня 2013 14:53

"Таврія" з вересня не платила Хрістопулосу зарплату" - Селюк

"Таврія" з вересня не платила Хрістопулосу зарплату" - Селюк
Селюк: "З Хрістопулос вчинили підло і бридко". Фото: tavriya.com.ua

Відомий футбольний менеджер Дмитро Селюк в своєму блозі на tribuna.com дав оцінку рішенню керівництва "Таврії" звільнити грецького наставника Янніса Хрістопулоса.

"Керівництво "Таврії" в черговий раз обдурило всіх - у тому числі самих себе. І вчинило дуже некоректно по відношенню до тренера, якого запросило, - говорить Дмитро Дмитрович. - Ви всі уявляєте, в які умови потрапив Хрістопулос. У клубі не вистачає кваліфікованих футболістів, а з дубля молоді та взяти - то особливо нема кого. І навіть у таких умовах він за 2-3 місяці вже щось зліпив. Команда виглядала гідно: грала внічию з "Зорею", вигравала у Запоріжжя та "Іллічівця". З деякими командами не вистачило везіння. Хоча, я вже зараз думаю: можливо справа була не у везінні? А в тому , що деякі гравці спеціально зливали матчі? Я тепер не здивуюся. Чи не було в деяких бажання прибрати Хрістопулоса?"

Основною ж причиною Дмитро Селюк називає фінансову.

"Керівництво клубу через гендиректора повідомило мені, що вони хочуть розірвати відносини з Хрістопулосом. На сьогоднішній день вони повинні виплатити йому зарплату - яку, до речі, з вересня не платили, хочу помітити. Не знаю вже, розрахувалися вони з Альтманом чи ні, а тепер розраховуватимуться з Хрістопулосом. По-моєму вони тільки розраховуються останнім часом. Отже я хочу звернутися до пана Могильова: нехай головний спонсор "Таврії" перераховує гроші безпосередньо в адміністрацію Криму, щоб хоч хтось стежив за їх витрачанням. А то зараз гроші взагалі незрозуміло куди і навіщо йдуть", - сказав він.

"Бажання відсторонити Хрістопулоса - це навіть не дурість керівництва. Це підлість і мерзота всього керівництва "Таврії" - починаючи від засновника клубу до дрібних функціонерів. Якби Хрістопулос далі працював, він створив би команду, яка за невеликі гроші досягала б хороших результатів. Але нікому це в "Таврії" не потрібно! З Хрістопулосом взагалі неможливо вкрасти. А тепер відкривається трансферне вікно - і всі вже чекають. Два сезони не було трансферів! Підуть грошики! Який Хрістопулос?" , - резюмує Дмитро Селюк.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" з вересня не платила Хрістопулосу зарплату" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути