четвер, 15 грудня 2011 11:00

"Сядь, я знаю, что мне делать" - Алієв Сьоміну під час матчу з "Маккабі"

"Сядь, я знаю, что мне делать" - Алієв Сьоміну під час матчу з "Маккабі"

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв накричав на головного тренера команди Юрія Сьоміна під час матчу Ліги Європи проти "Маккабі" (Тель-Авів). Епізод трапився наприкінці другого тайму. Перед тим, на 75 хвилині поєдинку, гості забили свій третій гол і вийшли вперед. Рахунок матчу став 2:3 на користь "Маккабі".

"Сядь, я знаю, что мне делать" (за іншою версією, "сядьте, я знаю, что мне делать"), - огризнувся Алієв на зауваження Сьоміна так голосно, що це почула вся центральна трибуна.

Після матчу сторони пояснили ситуацію. Алієв назвав Юрія Павловича другим батьком.

"Виник момент, коли суперник відверто симулював. Юрій Павлович намагався докричатися до мене, щоб попередити якісь дії з мого боку, і я в пориві емоцій дійсно сказав ці слова. В цілому, як я можу щось говорити тренеру, адже він нам наче другий батько. Крім того, йому з тренерської лавки видніше", - зазначив Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Європі не пробачають того, що в чемпіонаті України" - Алієв

Сьомін у свою чергу назвав поведінку підопічного робочим мометом.

"Це нормальна ситуація, робочий момент", - сказав коуч "Динамо" на прес-конференції.

Подібні робочі моменти у столичному клубі виникають не вперше. У матчі кваліфікації Ліги чемпіонів цього сезону з казанським "Рубіном" подібне собі дозволив Андрій Шевченко. Нападаючий сказав Сьоміну "Не трогай меня!" і "Сядь и сиди!".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Маккабі" закінчився внічию - 3:3. Господарі грали без двох центральних захисників - Алмейда та Євген Хачеріді отримали червоні картки у другому таймі. Кияни фінішували на третьому місці у групі і припинили участь у Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Сядь, я знаю, что мне делать" - Алієв Сьоміну під час матчу з "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути