понеділок, 16 січня 2017 10:56

Світоліна впевнено стартувала на Australian Open

Світоліна впевнено стартувала на Australian Open

Перша ракетка України Еліна Світоліна розібралася з казашкою Галиною Воскобоєвою у стартовому раунді відкритого чемпіонату Австралії.

У першому колі суперницею українки була Галина Воскобоєва, яка свого часу посідала 42-у сходинку рейтингу. У період з 2014-го по 2016-й казашка заліковувала важку травму ноги, зараз перебуває у третій сотні. Минулого тижня Галина виграла свій перший матч на турнірах WTA за три роки.

Зі старту поєдинку Еліна почала ускладнювати суперниці життя - в першому ґеймі вона не відпускала казашку і з шостого брейк-пойнта добилася переваги. Далі Світоліна взяла ще один ґейм, після чого утретє за сет тріумфувала на прийомі.

Нову партію українка почала з брейка, кілька разів вдало спрацювавши з форхенда. У наступному ґеймі вона припустилася кількох промахів і відіграла брейк-пойнт.

У восьмому ґеймі Еліна знову притиснула опонентку на прийомі і після низки помилок Галини оформила п'ятий брейк у матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Cвітоліна: "Заробляю багато. Чоловіків це бентежить"

Світоліна учетверте в кар'єрі пройшла перше коло Australian Open, повторивши минулорічний результат.

Наступною суперницею Еліни буде американка Джулія Бозерап, яка обіграла італійку Франческу Ск'явоне - 6:2 6:4. Матч відбудеться у середу.

1-й раунд

Еліна Світоліна (Україна, 11) - Галина Воскобоєва (Казахстан) - 6:0, 6:2

Раніше експерт оцінив перспективи Світоліної на Australian Open. Павло Чигрин вважає, що існують реальні шанси на чвертьфінал. Але турнірна сітка змушує дивитися на перспективи з досить стриманим оптимізмом.
Зараз ви читаєте новину «Світоліна впевнено стартувала на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути