середа, 27 січня 2010 11:57

Суркіс вже поговорив з трьома кандидатами на пост наставника збірної

Суркіс вже поговорив з трьома кандидатами на пост наставника збірної

У понеділок, 1 лютого, у Будинку футболу відбудеться перше у нинішньому році засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України (початок − о 12.00), який розгляне низку актуальних питань із розвитку вітчизняного футболу.

Насамперед, будуть обговорені кандидатури на посаду головного тренера національної збірної, яка залишається вакантною після закінчення контракту ФФУ з Олексієм Михайличенком. Наразі тривають зустрічі президента ФФУ з претендентами на це почесне місце.

Зокрема, Григорій Суркіс вже контактував з Мироном Маркевичем (наставник харківського "Металіста"), Павлом Яковенком (головний тренер молодіжної збірної), Юрієм Калитвинцевим (старший тренер київського "Динамо-2"). Зауважимо, що це питання розглядатиметься на Виконкомі ФФУ останнім, причому заслуховування програм та співбесіди з претендентами проходитимуть у закритому режимі. Однак голосування відбудеться у присутності представників ЗМІ, а одразу після цього буде організовано брифінг.

Документам, наданих вітчизняною Прем"єр-лігою стосовно створення незалежної структури арбітражу всеукраїнських змагань з футболу, буде дано правову оцінку. Водночас виникла потреба у внесенні змін та доповнень до Положення та персонального складу Комітету ФФУ з питань етики і чесної гри, а також проведенні кадрової ротації в Експертній комісії ФФУ.

Будуть оприлюднені й результати перевірки публічних заяв щодо корупційних дій в українському футболі. Не обійде стороною Виконком і питання футбольної інфраструктури. Зокрема, планується затвердити нову редакцію "Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань".

Нарешті, членам Виконавчого комітету необхідно визначитися з регламентами Всеукраїнських та міжнародних змагань з футболу, що проводитимуться на території України у 2010 році, а також затвердити Єдиний календар спортивно-масових заходів Федерації футболу України та міжнародного календаря матчів ФФУ на поточний рік.

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Суркіс вже поговорив з трьома кандидатами на пост наставника збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути