Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 12:00

"Суркіс побажав одужання і повернення на роботу" - Саламатов

"Суркіс побажав одужання і повернення на роботу" - Саламатов

Андрій Саламатов, постраждалий в неділю під час матчу "Динамо" - "Карпати" і знаходиться зараз на лікуванні після отриманих травм, спростував інформацію про своє звільнення з клубу, йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Почнемо з того, що в тому інтерв'ю написано, що я лежу в лікарні. Насправді я зараз перебуваю на Дарницькому бульварі. Те ж саме стосується і мого звільнення. Мені дійсно хтось подзвонив і сказав, що я звільнений, пославшись на моїх керівників. Коли я зв'язався зі своїм начальством, то виявилося, що це не так. Навпаки, у клубі пообіцяли надати мені матеріальну допомогу у зв'язку з отриманою травмою", - сказав Саламатов, якого цитує сайт "Динамо".

Саламатов також назвав вигадками інформацію, що його звільнили за особистим розпорядженням президента клубу Ігоря Суркіса.

"У мене є своє безпосереднє начальство. Що стосується Ігоря Михайловича Суркіса, то мені передали, що він бажає мені швидкого одужання та повернення на роботу", - зазначив потерпілий.

Він також пояснив, що зазвичай під час матчів здійснює відеозйомку гостьового сектора.

"Але в неділю начальник охорони сказав мені, що зйомку проведуть інші, а я буду виконувати обов'язки стюарда. Саме тому я був без манішки. Ну а те, що трапилося потім, я думаю, всі добре бачили", - додав він.

Нагадаємо, під час матчу "Динамо" - "Карпати" 7 серпня вболівальники обох команд побили співробітника київського клубу, який був присутній на матчі у якості стюарда, за те що він зірвав банер із зображенням Степана Бандери.

Керівництво Прем'єр-ліги оголосило, що цей інцидент стане предметом розгляду Дисциплінарного комітету на засіданні 11 серпня, а "Динамо" загрожують серйозні санкції.

Зараз ви читаєте новину «"Суркіс побажав одужання і повернення на роботу" - Саламатов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути