вівторок, 16 червня 2009 10:37

Суперкубок України таки проведуть у Сумах

Суперкубок України таки проведуть у Сумах

Гра за Суперкубок України 11 липня "Динамо" - "Ворскла" таки відбудеться в Сумах на стадіоні "Ювілейний". Губернатор Сумської області Микола Лаврик і президент ФФУ Григорій Суркіс вчора в телефонному режимі домовилися про проведення матчу в Сумах за умови гарантій місцевої влади забезпечити всі вимоги для поєдинків такого рівня. Про це повідомили в прес-службі Сумської обладміністрації.

Нагадаємо, рішення про те, що Суперкубок пройде в Сумах, дирекція Прем"єр-ліги прийняла минулої п"ятниці. Проте "Динамо" відмовилося грати на "Ювілейному", мотивуючи це тим, що, на їхню думку, тамтешнє поле не відповідає стандартам проведення матчів рівня учасників ЛЧ і Ліги Європи.

При цьому кияни погрожували відмовитися від участі в грі, якщо з Сум матч не перенесуть до Запоріжжя, Львова, Кривого Рогу або Дніпропетровська. Відзначимо, що у такому разі "Динамо", згідно положенню про Суперкубок, чекав би штраф в $100 тисяч. У свою чергу, в.о. президента Прем"єр-ліги Віталій Данилов стверджував, що це шантаж і продовження атаки на Прем"єр-лігу з метою відібрати у неї права на проведення чемпіонату і передачу їх структурі ФФУ.

Тим часом в самій Федерації футболу України вирішили відгукнутися на запрошення керівника сумського стадіону Сергія Неліна, який напередодні заявив: "Якість поля у нас - прекрасне. Будь-яка комісія може приїхати і переконатися в цьому".

Сьогодні комісія у складі представників ФФУ, Прем"єр-ліги, "Динамо" і "Ворскли" проінспектує стан газону на "Ювілейному". "З її висновками будуть ознайомлені члени комітету ФФУ з питаннь стадіонів і безпеки, - повідомляє офіційний сайт федерації, - які і винесуть остаточний вердикт".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Суперкубок України таки проведуть у Сумах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути