четвер, 16 лютого 2017 23:14

Стала відома реакція Фонсеки на перемогу "Шахтаря"

Стала відома реакція Фонсеки на перемогу "Шахтаря"
Паулу Фонсека

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Сельтою" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Зустріч у Віго завершилася з рахунком 1:0 завдяки голу Густаво Бланко Лещука.

"Це була дуже важка гра проти сильної команди. Нам вдалося добре захищатися і виходити в контратаки. Якби ми забили другий гол, то гра би більше відкрилася. Але ще нічого не вирішено. Переможець протистояння визначиться у другому матчі.

Зрозуміло, що я задоволений нашою перемогою. Якщо подивитися на результати "Сельти" вдома, то тут виграла тільки "Севілья". Проти "кельтів" дуже важко грати. Ще раз зазначу, що ще нічого не вирішено. Нас ще чекає матч-відповідь в Україні і нам потрібно показати себе на кращому рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Сельта" - "Шахтар" - 0:1

У другому таймі "Сельта" грала гостріше, що змусило нас сісти глибше. Але нам допомогла солідарність наших гравців", - зазначив Фонсека.

Матч-відповідь "Шахтар" - "Сельта" пройде 23 лютого у Харкові. Початок зустрічі о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома реакція Фонсеки на перемогу "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути