вівторок, 17 травня 2011 18:55

Стаховський переміг росіянина, Олена Бондаренко поступилася француженці

Стаховський переміг росіянина, Олена Бондаренко поступилася француженці

Сьомий сіяний наш Сергій Стаховський, який займає 34-ий рядок у світовому рейтингу, у стартовому раунді турніру Open de Nice C?te d'Azur ATP World Tour 250 протистояв вісімдесят першій ракетці світу росіянину Теймуразу Габашвілі. До цієї зустрічі тенісисти один проти не грали, пише iSport.ua

Зустріч Сергій Стаховський почав дуже впевнено, вигравши три стартових гейми, реалізувавши брейк-поінт. Здавалося, що таку перевагу Сергій вже не упустить. Але російський спортсмен вирівняв гру і відіграв брейк, а переможець першої партії визначився на тай-брейку, де сильнішим був наш співвітчизник.

Другий сет розпочався у впертій боротьбі. До середини другої партії тенісисти впевнено брали гейми на своїх подачах, а в сьомому геймі Стаховському вдалося зробити другий брейк у матчі, який надломив його суперника. Український тенісист впевнено дограв поєдинок, поставивши жирну крапку, реалізувавши черговий брейк-поінт.

На корті гравці провели одну годину сорок сім хвилин, за які Стаховський виконав шість ейсів, допустив три подвійні помилки і реалізував три брейк-поїнта з восьми, які у нього були.

Наступним суперником Стаховського стане голландець Робін Хаасе.

Сергій Стаховський (Україна, 7) - Теймураз Габашвілі (Росія) 7:6 (5), 6:3

У першому раунді турніру в Страсбурзі Олена Бондаренко зустрічалася з кривдницею своєї сестри у фіналі кваліфікації, француженкою Стефанією Форетц-Гакон. Для розгойдування Олені знадобилося чотири гейми, після чого їй вдалося заробити перші брейк-поінти в матчі, другий з яких вона реалізувала - 3:2.

Слідом Бондаренко змогла захистити брейк, однак, на жаль, це був останній гейм, який вона взяла на власній подачі. За рахунку 4:3 на користь нашої тенісистки Форетц-Гакон зробила брейк, у наступному геймі їй вдалося відіграти один брейк-поінт і повести в рахунку, а потім вона реалізувала перший же сет-бол на подачі Бондаренко.

Другий сет, пройшов практично без опору з боку Олени, незважаючи на те, що в першому ж геймі їй вдалося зробити брейк. Форетц-Гакон з легкістю його відіграла, а на двох наступних подачах українки не дозволила їй виграти жодного очка, зробивши ще два брейка. У підсумку менш ніж за півгодини француженка виграла другу партію, а з нею і матч.

С. Форетц-Гакон (Франція) - О. Бондаренко (Україна) - 6:4. 6:1

Зараз ви читаєте новину «Стаховський переміг росіянина, Олена Бондаренко поступилася француженці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути