понеділок, 12 грудня 2011 22:11

"Стадіон - красень. І перекусити є де, і по потребі сходити"- Суркіс

"Стадіон - красень. І перекусити є де, і по потребі сходити"- Суркіс

Керівництво "Динамо" має намір встановити на "Олімпійському" розумну цінову політику, а футболісти активно займаються популяризацією клубу, сказав президент київського клубу Ігор Суркіс після підписання договору з керівництвом спорткомплексу.

"Є кілька складових, які забезпечують заповнюваність стадіону. Перша – це, звичайно, гра команди. У 1961, 1975 і 1986 роках проблеми заповнюваності стадіону не було.

Друга проблема - це умови. Те, чим нас дуже довго дорікали. Цю складову ми усунули. Стадіон - красень, є всі умови, є, де перекусити, вибачте, сходити по потребі та інше.

Третя складова - це цінова політика на квитки. Мені здається, що на матчі між збірними України та Німеччини ця цінова політика була саме такою, яка і забезпечила повний аншлаг", - зазначив Ігор Суркіс.

"Я сказав сьогодні: давайте вигадаємо чисто символічну ціну на квитки (10 гривень, 15 гривень), але тільки щоб стадіон заповнювався. Не будемо думати, як заробити грошей за рахунок уболівальників - з цього нічого не вийде! Тільки тоді, коли стадіон буде заповнений, ми зможемо формувати ринкові ціни на квитки", - додав він.

ВІДЕО: Вболівальники лізли на "Олімпійський" через паркан: "задля безпеки" відключили турнікети

Придбані уболівальниками сезонні абонементи на "Динамо" будуть дійсні і на "Олімпійському".

"Все, що потрібно буде зробити - обміняти свій абонемент із зазначеним місцем. Ніяких додаткових витрат для вболівальників не буде. На НСК для цього буде спеціальна каса, а ми створимо спеціальну групу, яка буде цим займатися", - пояснив президент біло-синіх.

Гравці "Динамо" активно популяризують клуб серед школярів і студентів.

"Зараз ми робимо дуже великі кроки. Наші футболісти тричі на тиждень їздять до університетів, у школи, дитячі будинки та лікарні і популяризують "Динамо". Бо велике покоління вболівальників команди 60-80-х років потихеньку йде. Приходить інше, і їм треба дарувати перемоги і красиву гру. Але це вже питання до наших футболістів. Наш віце-капітан (Олег Гусєв - Ред.) Нам пообіцяв - ми йому повіримо", - сказав Ігор Суркіс.

На "Олімпійському" з'явиться алея зірок "Динамо", сказав президент клубу.

"Вона буде зроблена дещо незвично, нестандартно. Усіх секретів розкривати не буду, але можу сказати, що на спеціальних моніторах буде візуальна розповідь про кожного гравця, який потрапив на алею зірок. Ось це ми плануємо зробити найближчим часом", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, згідно з підписаним на п'ять років договором "Динамо" з весни наступного року буде проводити домашні матчі на НСК "Олімпійський".

 

Зараз ви читаєте новину «"Стадіон - красень. І перекусити є де, і по потребі сходити"- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути