понеділок, 27 травня 2013 11:16

"Сподіваюся, що Нестор Іванович стримає своє слово" - Севідов подав у відставку

"Сподіваюся, що Нестор Іванович стримає своє слово" - Севідов подав у відставку
Севідов більше не хоче працювати з "Говерлою". Фото: sport-xl.net

Головний тренер ужгородської "Говерли" Олександр Севідов після поразки від полтавської "Ворскли" в 30-му турі української прем'єр-ліги (0:3) заявив, що йде з посади. Нагадаємо, раніше тренер вже говорив про свою відставку.

"Даю вам інформацію з перших вуст - я офіційно заявляю, що подаю у відставку. Дуже сподіваюся, що Нестор Іванович, з яким у мене ніколи не було жодних проблем і непорозумінь, піде мені назустріч. Я апріорі поважаю таких людей, які утримують команди. Я вдячний йому за запрошення в "Говерлу", я провів тут два прекрасних роки, навіть трохи більше. Я можу сказати, що дуже сподіваюся, що він проявить мудрість і стримає своє слово", - сказав Олександр Володимирович.

"Моя совість перед клубом чиста, жодних переговорів за спиною я не вів, точніше я вів, але з дозволу керівника клубу. Я сподіваюся, що у мене відбудеться зустріч у Києві з господарем клубу. Тому прошу вас як порядних людей, а в Полтаві, я знаю, більшість таких, щоб ви мені допомогли спекуляції на мою адресу припинити", - цитує Севідова прес-служба полтавської "Ворскли".

"Завдання ми своє провалили. Я не буду перетворювати прес-конференцію у звітно-виборні збори, можу сказати, що були ігри і провальні, і хороші, і такі, в яких арбітри позбавляли нас очок. Якщо б такого не було, могли б приїхати сюди в дещо іншому настрої. Маємо, що маємо. Мені нема на що скаржитися. Я гордий, що працював у цьому клубі, з цими футболістами. Не все вийшло, але не судіть строго", - сказав наставник ужгородської команди.

Нагадаємо, "Говерла" посіла в УПЛ передостаннє місце і залишила вищий дивізіон.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, що Нестор Іванович стримає своє слово" - Севідов подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути