понеділок, 12 жовтня 2009 08:57

Спів Роналду назвали нявканням кішки (ВІДЕО)

Спів Роналду назвали нявканням кішки (ВІДЕО)

Не вірте, коли говорять, що талановита людина талановита у всьому. Принаймні, це не про Кріштіану Роналду. Після того, як в інтернет просочилася відео з його спробою співати любовні балади, найдорожчий футболіст світу став об"єктом для насмішок.

Зірка мадридського "Реала" заспівав, як він вважає, відому баладу про любов 19 століття "Amor Mio" в рамках рекламної кампанії португальського банку BES. Зйомка проходила в мадридській студії, куди Роналду прийшов у своєму звичайному образі, тобто як поп-зірка. Видно, у банку сподівалися, що Крішті недалекий в пісенній майстерності від своєї сестри, яка професійно займається вокалом, але як же вони помилялися... Спів Роналду привів у відчай рекламістів.

"Я б не дозволив йому співати на своєму балконі. Він, мабуть, найкращий футболіст у світі, але коли Бог ділився талантом співу, Крішті, звичайно, був на тренуванні, - зізналося таблоїду "The Sun" невідоме джерело, яке було присутнє на записі пісні. - Якщо тверезо оцінити, то це було більше схоже на нявканні кішки. Важко уявити скільки емоцій пережили його партнери по "Реалу", коли почули це".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Спів Роналду назвали нявканням кішки (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути