субота, 23 вересня 2017 13:27

Спійманий на допінгу Срна зробив заяву

Спійманий на допінгу Срна зробив заяву
Срна: "Все, чого я досяг у кар'єрі, зроблено чесно". Фото: football.ua

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна виступив з офіційною заявою після того, як попався на допінгу. За словами хорватського футболіста, він ніколи не приймав заборонених препаратів.

"18 вересня 2017 року я був повідомлений Національним антидопінговим центром України про те, що проба, яку я здав поза змаганнями, 22 березня 2017 року, містила заборонений препарат. Перш за все, вважаю важливим заявити, що свідомо або спеціально я ніколи не приймав жодних заборонених препаратів, а також ніколи не намагався нечесним шляхом отримати перевагу в змаганнях", - цитує Даріо прес-служба "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хорватії підтвердили, що Срна вживав допінг

Захисник також зазначив, що на час розслідування зробить паузу і не буде грати за "Шахтар".

"З метою концентрації на моєму захисту і необхідності прибрати надмірну увагу до команди я прийняв рішення призупинити свої виступи до того моменту, поки юридичні процедури не будуть завершені. Я збираюся повністю сфокусуватися на захисті мого імені й репутації. По ходу всієї кар'єри я раз по раз робив зусилля, щоб проявити себе, доводячи своє право на успіх. Сьогодні ще один приклад, коли я доведу, що все, чого я досяг у житті і в моїй професійній кар'єрі, зроблено виключно завдяки важкій праці, цілеспрямованості, дисципліні і, підкреслю, - зроблено це чесно", - зазначив гравець.

Донецький "Шахтар" уже зробив офіційну заяву щодо допінгу Срни.

Зараз ви читаєте новину «Спійманий на допінгу Срна зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути