середа, 24 лютого 2016 15:29

Шовковський говорив українською перед "Манчестер Сіті"
10

Фото: Ірина Козюпа

Капітан київського "Динамо" Олександр Шовковський говорив українською мовою на прес-конференції перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті". Зустріч відбудеться сьогодні на НСК "Олімпійський" о 21:45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Воротар і раніше використовував українську мову у спілкуванні з журналістами. Зокрема, після матчів у мікст-зоні. Відзначимо, що зараз Шовковський набагато краще говорить українською. Практика дала свій результат.

Щодо результату футбольного, то Олександр зазначив, що "Динамо" витиснуло максимум з підготовчих зборів, а проблеми суперника, зокрема велика кількість травмованих гравців у "Сіті", киян не хвилюють.

Після капітана з пресою поспілкувався наставник "Динамо" Сергій Ребров. Сергій Станіславович виглядав так, ніби ламав голову над якоюсь проблемою. Але відповіді коуча були чіткими і впевненими. Ребров зазначив, що поразки суперника у чемпіонаті та Кубку ні про що не свідчать.

"У цієї команди є слабкі якості. Завтра спробуємо скористатися ними", - сказав наставник.

Після прес-конференції численна армія журналістів та операторів перемісталася на одне із тренувальних полів. Перші 15 хвилин заняття були відкритими для очей та вух преси.

"Я приїхав з Мюнхена. Але не є фанатом "Баварії", - сміється журналіст Діа Елфатіх з каналу "BeInSports". - "Манчестер Сіті" є фаворитом матчу, але це зовсім не означає, що їм буде легко. Чимало гравців "городян" травмовані і в киян є хороші шанси на перемогу. Слідкую за "Динамо" і "Шахтарем" в єврокубках. Кілька разів навіть був у Львові. Пам'ятаю ще Реброва-гравця. Він був дуже сильним футболістом".

В оновленій заявці "Динамо" на Лігу чемпіонів три нових прізвища - Олександр Яковенко, Артур Рудько і Микита Корзун.

"Я добре адаптувався. Почуваюся тут як вдома, - каже син легендарного динамівця Павла Яковенка. - Настрій у команді бойовий. Ми детально вивчили нашого суперника, але деталі я розповісти не можу".

Під кінець відведеної журналістам 15-хвилинки почав падати дощ. За цей час футболісти встигли виконати пробіжку і пограти у "квадрат".

Додамо, що свої медіа-заходи "Манчестер Сіті" провів раніше на "Олімпійському".

Зараз ви читаєте новину «Шовковський говорив українською перед "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути