субота, 16 березня 2013 00:03

Суперник Узєлкова прийшов на зважування з іграшкою-талісманом
11

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Суперник Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у напівважкій вазі В'ячеслава Узєлкова француз Дуду Енгумбу важчий за українця.

Про це стало відомо під час офіційної процедури зважування спортсменів напередодні боксерського вечора братів Кличків, яка відбулася у столичному будинку культури "Фаберже".

Як показали результати зважування, вага Узєлкова склала 78,95 кг, натомість Енгумбу – 79,25 кг.

Під час зважування француз позував перед камерами, тримаючи в руках кількасантиметрову іграшку-талісман, схожу на корівку.

"Я готовий боксувати з різними суперниками, – говорить В'ячеслав Узєлков. – Соф'ян Себіхі отримав травму і я буду боксувати вже з Дуду Енгумбу. Він – правша. Однак можу змінювати техніку під будь-якого боксера. Я перебудувався, і ви побачите мене нового".

Генеральний директор "K2 Promotions" Олександр Красюк відзначив чудову форму українця.

"Я вперше бачу Узєлкова, який так ефективно і швидко "зробив" вагу. Раніше встановити необхідну вагу для нього було великою проблемою. Цього разу це сталося досить легко, невимушено, з посмішкою. Думаю, це багато про що говорить", – підкреслив Gazeta.ua промоутер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узєлков перед титульним боєм потренувався на рингу разом із 4-річним сином

Крім учасників головних поєдинків, у зважуванні також узяли участь інші боксери турніру. Зокрема чемпіон світу серед молоді Олександр Спірко – 70,85 кг, Володимир Терешкін – 110,5 кг, Вадим Новопашин – 80,85 кг, Умар Саламов – 80,55 кг, Віктор Плотніков – 67,05 кг, Андрій Руденко – 115,5 кг та інші.

Нагадаємо, 16 березня 2013 року в київському Палаці спорту на боксерському шоу "K2 Promotions" В'ячеслав Узєлков відстоюватиме свій титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у напівважкій вазі. Йому протистоятиме у 12-раундовому двобої уродженець Конго Дуду Енгумбу. Трансляція поєдинку відбудеться у суботу, 16 березня, о 23:00 на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Суперник Узєлкова прийшов на зважування з іграшкою-талісманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути