пʼятниця, 05 серпня 2011 16:22

Сьомін закликає поставитися до "Літекса" з усією серйозністю

Сьомін закликає поставитися до "Літекса" з усією серйозністю

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін вважає, що його гравцям необхідно поставитися з усією серйозністю до болгарського "Літекса", з яким український клуб зіграє за квиток у груповий етап Ліги Європи.

Про це він розповів офіційному сайту відразу після жеребкування, яке пройшло в п'ятницю, 5 серпня.

"У першу чергу, це чемпіон Болгарії, ми повинні поставитися до нього з усією серйозністю і відповідальністю. Знаю, у кваліфікації Ліги чемпіонів "Літекс" в обох зустрічах поступився "Віслі". Тепер будемо збирати повну інформацію про суперника і доносити її до гравців" , - вважає Сьомін.

Від також додав, що представники тренерського штабу "Динамо" вирушать до Болгарії, щоб вивчити майбутнього суперника. Зокрема, вони відвідають матч "Літекса" і "Берое", яким стартує національна першість.

У п'ятницю, 5 серпня, у штаб-квартирі UEFA в Ньоні відбулося жеребкування четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Своїх суперників у цій стадії турніру дізналися п'ять українських клубів - "Динамо", "Дніпро", "Металіст", "Ворскла" і "Карпати".

Так, киянам у суперники дістався болгарський клуб "Літекс". Харків'яни зіграють з французьким "Сошо", а полтавська "Ворскла" - з румунським "Динамо" з Бухареста.

Львівським "Карпатам" у суперники дістався грецький ПАОК. А дніпропетровський "Дніпро" поміряється силами з англійським "Фулхемом".

Зараз ви читаєте новину «Сьомін закликає поставитися до "Літекса" з усією серйозністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути