середа, 08 травня 2013 17:47

Школяр-футболіст убив арбітра за жовту картку

Школяр-футболіст убив арбітра за жовту картку

В американському місті Солт-Лейк-Сіті відбулася панахида по футбольному судді Рікардо Портіллло. 46-річний арбітр загинув після того, як один з гравців вдарив його під час матчу. Приводом для нападу стала показана жовта картка.

За даними ВВС, трагедія сталася під час футбольного матчу місцевої аматорської ліги на шкільному стадіоні в передмісті Солт-Лейк-Сіті. Портілло показав жовту картку 17-річному воротареві за те, що той штовхнув гравця іншої команди, який намагався забити гол.

Після перепалки з суддею підліток нібито вдарив його по обличчю, після чого Портілло впав на землю і його почало нудити кров'ю.

Постраждалий був доставлений до лікарні з набряком мозку і пробув у комі тиждень, після чого помер, не приходячи до тями.

Дочка загиблого судді сказала, що на її батька нападали і раніше за вісім років його кар'єри футбольного рефері, в результаті чого Портілло отримав переломи ребер та ніг.

Зараз ви читаєте новину «Школяр-футболіст убив арбітра за жовту картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути