четвер, 31 березня 2016 11:32

Шість українців включені до Міжнародної зали слави фехтування
9

Фото: olympicua

Шість представників України оримали визнання від Міжнародної федерації фехтування і були включені в Міжнародний зал слави фехтування.

У Києві відбулося вшанування видатних фехтувальників. До Залу слави увійшли Олімпійські чемпіони і призери: Григорій Крісс, Володимир Смирнов, Вадим Гутцайт, Сергій Голубицький, Віктор Путятін, а також діюча спортсменка - Ольга Харлан.

"Це шість українських спортсменів, які зробили неоціненний внесок у розвиток не тільки вітчизняного, але і світового фехтування, які все своє життя віддали улюбленій справі - цьому чудовому виду спорту. Подібні міжнародні визнання мають величезне значення для українського спорту. Це свідчення високої оцінки світової спортивної громадськості професіоналізму та майстерності наших спортсменів", - зазначив президент НОК України Сергій Бубка.

Відзначимо, що в Міжнародний зал слави фехтування наразі входять 146 спортсменів. Одним із критеріїв для включення до Залу слави є "золото" Олімпіади або кілька медалей Ігор іншого гатунку. Крім того, спортсмен повинен проявляти справжню відданість фехтуванню, плідно і багато працювати для поширення ідеалів олімпізму, благородства у спорті і бути взірцем для молодого покоління.

Зараз ви читаєте новину «Шість українців включені до Міжнародної зали слави фехтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути