субота, 04 червня 2011 18:13

Син Петера Шмейхеля може дебютувати у збірній Данії

Син Петера Шмейхеля може дебютувати у збірній Данії

У сьогоднішньому матчі відбіркового турніру Євро-2012 Ісландія - Данія дебютувати у складі данської національної команди може 24-річний воротар "Лідса" Каспер Шмейхель, син знаменитого екс-голкіпера "Манчестер Юнайтед" Петера Шмейхеля.

"Протягом року ми подивилися декілька матчів з його участю, і можу сказати, що він заслужив цей виклик. У нас найвища конкуренція у воротарському лінії. Оскільки хтось травмований, ми вирішили надати шанс Касперу", - розповів офіційному сайту УЄФА головний тренер збірної Данії Мортен Ольсен.

Каспер грав за молодіжні збірні Данії різних вікових категорій.

Протягом семи років (з вересня 2002 року по серпень 2009 року) перебував у лавах "Манчестер Сіті". За основну команду грав украй рідко. Виступав в оренді за п'ять різних клубів - в основному у командах нижчих англійських ліг, а також у клубі шотландської Прем'єр-Ліги "Фалкірк".

У серпні 2009 року був підписаний "Ноттс Каунті" за рекордну для клубу суму в розмірі ? 1,5 млн і зробив величезний внесок в успішну кампанію клубу, який за підсумками сезону став чемпіоном другої ліги.

Утримати гравця через його високу зарплату "Ноттс Каунті" не зміг і оголосив про попереднє розірвання контракту, надавши гравцю статус вільного агента.

27 травня 2010 про підписання Каспера Шмейхеля оголосив "Лідс Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «Син Петера Шмейхеля може дебютувати у збірній Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути