неділя, 02 серпня 2015 22:44

"Сильний тренер": лаштунки матчу "Олімпік" - "Карпати"
17

Фото: Ірина Козюпа

Львівські "Карпати" обіграли донецький "Олімпік" у матчі третього туру прем'єр-ліги України. Зустріч пройшла у Києві на стадіоні імені Баннікова. Єдиний гол у матчі забив півзахисник Денис Кожанов на 20-й хвилині поєдинку. 

Офіційний сайт УПЛ повідомив, що на матчі були присутні 800 глядачів. Може навіть трішки більше. Деякі вболівальники дивилися гру, сидячи на траві за воротами стадіону. Більшість купили квитки (вартість одного тікета 30 грн). 

Арена невелика і дуже компактна (у порівнянні з "Олімпійським" так взагалі мініатюрна"). І це має свої плюси. Можна почути всі підказки тренерів своїм футболістам. Але і тренери чують все, що кричать у їх бік глядачі. В одному з епізодів після помилки футболістів "Карпат" вболівальники почали повчати їх тактиці і розповідати, як слід грати. Емоційний наставник "Карпат" Ігор Йовічевіч не витримав, повернувся до трибун і попросив не тиснути на молодих 17-річних хлопців. 

"Сильний тренер", - зійшлися на думці любителі футболу після фінального свистка, який сигналізував про перемогу гостей. Хоча "Карпати" почувалися на Баннікова, як вдома. Більшість фанатів підтримували саме львівську команду. 

Після матчу Йовічевіч пішов до ультрас і традиційно зарядив "Хто ми?" "Зелено-білий" сектор хором відповів - "Леви!"

У складі "Олімпіка" дебютував нігерійський нападник Келвін Нвамора. Новачок команди Романа Санжара вийшов у другому таймі і зіграв 24 хвилини. 

Після трьох турів в "Олімпіка" дві поразки і одна нічия. 9 серпня команда зіграє з "Зорею" на виїзді. "Карпати" мають дві перемоги і одну поразку. 8 серпня львів'яни вдома приймуть "Чорноморець".

Зараз ви читаєте новину «"Сильний тренер": лаштунки матчу "Олімпік" - "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути