середа, 18 липня 2012 09:18

Шевченка запрошують до Китаю і обіцяють озолотити - ЗМІ

Шевченка запрошують до Китаю і обіцяють озолотити - ЗМІ
Шевченко запропонували контракт на $ 18 млн Фото: fcdynamo.kiev.ua

17-го липня, в питанні нового місця роботи легенди українського футболу Андрія Шевченка виник новий, несподіваний поворот. Італійські джерела повідомили про інтерес з Китаю.

Андрія Шевченка кличуть до Китаю, - повідомляє Tuttomercatoweb.com. - Місцевий клуб Циндао готовий запропонувати українському нападаючому дворічний контракт на суму $ 18 мільйонів доларів.

Шевченко взяв паузу, щоб порадитися з сім'єю. Все йде до того, що слідом за Марчелло Ліппі, Дідьє Дрогба, Нікола Анелька і Кейта, чемпіонат Китаю прикрасить ще одна зірка європейського футболу.

Нагадаємо, що контракт Дрогба з Шанхай Шеньхуа розрахований на два роки. Зарплата івуарійського форварда - 300 тисяч доларів на тиждень.

Раніше івуарійський нападаючий Дідьє Дрогба, який прибув до Китаю, щоб приєднатися до Шанхай Шеньхуа, заявив, що його переїзд до Піднебесної не пов'язаний з пошуком фінансової вигоди.

Ніколя Анелька перейшов в Шанхай Шеньхуа на початку 2012 року, підписавши контракт на два сезони. Він вже встиг стати граючим тренером команди.

Відомий італійський фахівець Марчелло Ліппі 17 травня цього року очолив китайський клуб Гуанчжоу Евергранд. Його зарплата склала близько 10 млн. євро на рік

Зараз ви читаєте новину «Шевченка запрошують до Китаю і обіцяють озолотити - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути