середа, 27 квітня 2016 17:40

"Севілья" - це команда нашого рівня" - Луческу

"Севілья" - це команда нашого рівня" - Луческу
Мірча Луческу. Фото: shakhtar.com

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про підготовку до першого матчу півфіналу Ліги Європи проти іспанської "Севільї". Гра пройде завтра на "Арені Львів".

Фактор Коноплянки може вплинути на завтрашню гру?

"Це нормальна практика, коли гравці можуть чимось поділитися з тренерами. Але у кожного тренера свій метод підготовки до матчу. Емері сказав, що подивився чотири поєдинки "Шахтаря". Я ніколи не питаю гравців про їх думку, щодо матчу".

Спорт — це також психологія. Як вам вдається готувати таку інтернаціональну команду у такій ситуації (запитання іноземного журналіста англійською).

"Ми досягли певного рівня, виграли Кубок УЄФА. Я дуже пишаюся своєю командою. Нам справді важко, але ми рухаємося далі. Нам дуже важлива підтримка наших вболівальників. Сподіваюся завтра вони заповнять стадіон. "Зеніт", "Галатасарай" і ЦСКА вигравали Кубок УЄФА, але потім їм не вдалося повторити свого досягнення чи хоча б вийти у півфінал".

Ви залишитеся у команді після закінчення цього сезону?

"Зараз ми говоримо про завтрашній матч".

Що корисного можна винести з матчу імені Палопа?

"Ми показали гравцям нарізку того матчу. Ми провели дуже хороші зустрічі з "Севільєю". Гарна гра у нас вийшла вдома, в Донецьку. Але нам не вистачило 10 секунд. А "Севілья" в тому році виграла Кубок УЄФА".

Ви вважаєте "Севілью" фаворитом?

"Ні".

Скільки матчів "Севільї" ви подивилися перед цими зустрічами?

"Стільки, скільки було потрібно".

Якого матчу ви завтра очікуєте?

"На цій стадії важко забивати голи. Команди дуже добре вивчають одна одну. Всі вчора бачили матч "Манчестер Сіті" і "Реала", який завершився внічию 0:0. У "Севільї" є гравці, які знають, як вигравати титули. Вони досвідчені і знають свої дії. Унаї Емері тактично сильний і підкований тренер. Словом, це команда нашого рівня".

Після прес-конференції "Шахтар" провів тренування на "Арені-Львів".

Додамо, що матч "Шахтар" - "Севілья" відбудеться 28 квітня о 22:05. Наш сайт проведе текстовий онлайн зустрічі. Канал "Україна" покаже зустріч у прямому ефірі. На "Арені Львів" очікується аншлаг.

Зараз ви читаєте новину «"Севілья" - це команда нашого рівня" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути