понеділок, 29 березня 2010 09:36

Шевченко вважає заслуженою перемогу над "Металістом"

Шевченко вважає заслуженою перемогу над "Металістом"

Андрій Шевченко вийшов з роздягальні одним з останніх, при цьому адресував журналістам: "від вас не сховаєшся". До цього він довго розмовляв з наставником збірної України Мироном Маркевичем ... Але зміст бесіди не став розкривати, сказавши, що це секрет.

Відносно гри з "Металістом" Шевченко впевнений, що все задумане вдалося. Особливо, як зазначив форвард "Динамо" в першому таймі, тому що в другому після видалення і двох забитих м"ячів стало простіше. У першому таймі зазначив пресинг динамівців у середині поля і в атаці.

Шевченко не став коментувати ситуацію з видаленням Марко Девіча, відзначивши, що Це був момент, де суддя повинен брати на себе всю відповідальність - побачив, не побачив. Разом з тим, за словами динамівця, хотілося, щоб гра була одинадцять на одинадцять.

Форвард "Динамо" зазначив також, що команда билася за Валерія Газзаєва і радий, що гравці належним чином відреагували на результат матчу з "Закарпаттям", продемонструвавши з "Металістом" на полі зарядженість на гру, серйозні бійцівські якості. Команда заслужила цю перемогу, вважає Шевченко.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «Шевченко вважає заслуженою перемогу над "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути