понеділок, 19 листопада 2012 13:34

Шевченко розуміє, що керувати збірною зараз не готовий- Саленко

Шевченко розуміє, що керувати збірною зараз не готовий- Саленко
Саленко вважає відмову Шевченко логічною. Фото: segodnya.ua

Найкращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко прокоментував Gazeta.ua відмову Андрія Шевченка очолити збірну України.

"Рішення Шевченко вважаю абсолютно логічним, - говорить Олег Анатолійович. - Андрій прекрасно розуміє, що керувати першою командою він зараз не готовий. Та й взагалі, вся ця історія з його можливим призначенням не влазить в рамки здорового глузду - ніхто нічого не обговорював і раптом ні з того ні з сього виникло рішення поставити Шевченка тренером збірної. Він, напевно, і сам розгубився від такого повороту подій. Адже за логікою спочатку треба було поговорити з самим Андрієм, а вже потім інформувати громадськість. Вийшло ж так, що за нього все вирішили, а вже потім поставили перед фактом".

У ЗМІ з'явилася інформація, що Андрій Шевченко може увійти до тренерського штабу "Челсі".

"Для нього це була б дуже хороша стартова площадка. Набереться досвіду, отримає ліцензію і тоді будуть всі підстави говорити про якусь самостійну роботу", - зазначив Саленко.

"Відносно нинішнього в.о. головного тренера збірної Олександра Заварова, ФФК найближчим часом має прийняти якесь рішення. Тренер не може довго перебувати в підвішеному стані, інакше говорити про виконання якихось завдань не доводиться. У будь-якому випадку команді буде дуже важко і новому головному тренеру, хто б це не був, важливо буде змусити футболістів викладатися у збірній на повну. Тільки тоді можна говорити про якісь шанси на успіх", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розуміє, що керувати збірною зараз не готовий- Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути