середа, 14 листопада 2012 12:59

"Може, Шевченко навіть перевершить Гвардіолу" - Коньков

"Може, Шевченко навіть перевершить Гвардіолу" - Коньков
Коньков і Шевченко поспілкуються після матчу з болгарами ФОТО: ffu.org.ua

Президент ФФУ Анатолій Коньков заявив, що після товариського матчу Болгарія - Україна, який відбудеться 14 листопада у Софії, він обговорить з Андрієм Шевченком можливість призначення останнього на посаду наставника збірної України.

"Після гри з болгарами ми з Андрієм переговоримо, і він дасть відповідь. Я не думаю, що він був сильно здивований пропозицією", - заявив президент ФФУ. - Заваров теж залишається одним з кандидатів".

"Коли буде ясність, зберемо виконком і приймемо рішення. Запрошення Шевченка - не моє рішення, а нашої команди, яка намагається мислити нестандартно. Мене не бентежить, що Андрій з нинішніми гравцями, як кажуть, сидів за одним столом.

Він грав у великих тренерів: Лобановського, Анчелотті, Моурінью. Не думаю, що проблеми з субординацією будуть заважати - ми всі одна футбольна сім'я. Чи стане Шевченко нашим Гвардіолою? Може, навіть перевершить іспанця.

Від збірної зараз чекаю проявів мотивації. Хочу подивитися, як вони налаштовані вирішувати завдання після двох невдалих ігор. Сподіваюся, що гравці проявлять свої кращі якості, а тренерський штаб вирішить існуючі проблеми", - сказав Анатолій Коньков.

Як повідомлялося, 12 листопада стало відомо, що президент ФФУ прийняв рішення запросити на пост головного тренера збірної України Шевченка.

 

Зараз ви читаєте новину «"Може, Шевченко навіть перевершить Гвардіолу" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути