пʼятниця, 15 липня 2016 18:39

Шевченко наплював на уболівальників

Шевченко наплював на уболівальників

Десять днів тому президент італійського "Лаціо" Клаудіо Лотіто зібрав прес-конференцію. Сказав журналістам, що зачитає заяву клубу з приводу відставки аргентинського тренера Марсело Б'єлси і на запитання відповідати не буде. Газетярі мовчки встали і пішли. Лотіто довелося зачитувати заяву собі самому.

Можливо, сьогодні так варто було вчинити нашій пресі. Колеги годину чекали на прес-конференцію Андрія Шевченка, новопризначеного головного тренера збірної України. Той прийшов, зачитав заяву з папірця, представив штаб і сказав, що на запитання сьогодні не відповідатиме.

Андрій Миколайович, як і чотири роки тому, зіграв невдало. Логіка його призначення і те, як воно було обставлене, викликають різко негативну реакцію уболівальників. Вони не дочекалися нормального пояснення провалу на Євро-2016 від Михайла Фоменка, який обмежився "прилизаним" коментарем офіційному сайту Федерації футболу України. Сам Шевченко після Євро-2016 полетів до Лондона, і ні пари з вуст. Тоді його можна було зрозуміти. Він – помічник тренера на Євро-2016. Якщо не пояснює головний, то для чого лізти йому?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко не відповів на жодне запитання

Але сьогодні його статус змінився. І головний тренер Шевченко повинен донести уболівальникам і позицію щодо провалу на Євро-2016, і своє бачення того, як національна команда має йти далі.

Але уболівальникам сказали: "без вопросов". І якщо, не дай Боже, "синьо-жовті" проваляться у відборі на Кубок світу-2018, питань в уболівальників точно не виникне. Бо вони і так нічого не чекають від збірної, очолюваної Шевченком.

Залишається сподіватися, що Андрій Миколайович на усі запитання розраховує відповісти переможною грою нашої, не його особистої, команди.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко наплював на уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути