субота, 21 квітня 2018 15:14

Шевченко і Кличко презентували у Києві кубок Ліги чемпіонів
6

У суботу, 21 квітня, в Києві відбулося представлення кубка Ліги чемпіонів УЄФА. У святкових заходах взяли участь наставник збірної України Андрій Шевченко, президент ФФУ Андрій Павелко, мер столиці Віталій Кличко та інші.

Андрій Шевченко так прокоментував цю подію:

"Щасливий сьогодні за Київ і Україну. У цьому кубку закладена величезна історія: найкращих команд та футболістів, які щороку змагаються у фінальному матчі. Я радий, що у нас є можливість наживо побачити цей матч. Я всіх запрошую 26 травня на фінал Ліги чемпіонів. Я дуже радий за наше молоде покоління футболістів, яке стане свідком цього прекрасного фіналу та на власні очі побачить найкращих гравців світу".

 

Президент ФФУ Андрій Павелко привітав усіх, хто висловив бажання приєднатися до свята європейського футболу у Києві та запросив прихильників гри мільйонів до участі в активностях, присвячених українським фіналам чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА: "Сьогодні два найкращих трофея клубного футболу Європи в Києві! Залишився місяць до старту європейського футбольного фестивалю, який закінчиться фіналом жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів. Сьогодні є можливість частинку футбольного свята передати по всій країні! Розпочинається Подорож Кубків Україною, і я впевнений, що кожне місто приєднається до цього фестивалю, а столиця незабаром прийме найкраще свято футболу, про яке тільки може мріяти кожен уболівальник!

 

Під час заходів на Хрещатику виконали гімн Ліги чемпіонів. Це зробив дитячий хор "Щедрик" та Національний академічний оркестр народних інструментів!

 

Мер Києва Віталій Кличко, отримавши з рук Андрія Шевченка та Ії Андрущак почесні трофеї, зазначив таке:

"Щасливий, що в Києві пройдуть фінали Ліги чемпіонів УЄФА. Це чудове свято спорту, і я переконаний, що кожен, хто відвідає 24 та 26 травня у Києві вирішальні поєдинки жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів, буде у захваті від нашої гостинності!".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Ліги чемпіонів побуває в 6 містах України

Кубок Ліги чемпіонів презентують й у інших українських містах - Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Кличко презентували у Києві кубок Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути