субота, 28 квітня 2018 12:55

Шевченко допоміг збірній Росії

 

Тренер Національної збірної України Андрій Шевченко допоміг збірній Росії. Наставник поспілкувався з головним тренером росіян Станіславом Черчесовим. В розмові наставник розповідав про слабкі місця Саудівської Аравії.

"Синьо-жовті" в березні грали товариський поєдинок проти Саудівської Аравії (1:1). Саме тому наставник російської збірної і вирішив звернутися по допомогу. Росія на груповій стадії чемпіонату світу-2018 буде протистояти саудівської команді.

"Нещодавно розмовляв з Андрієм Шевченком - його збірна України грала з Саудівською Аравією, а Сергій Ребров там працював в клубі, звідки вісім гравців у національній команді.

Деталі я не буду розкривати. Де в яких місцях на що треба звернути увагу, де у них щось є, де чогось немає. Футбольний розмова", - передає слова Черсечова sportarena.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна - Саудівська Аравія - 1:1

Кубок світу-2018 пройде з 14 червня по 15 липня в Росії. Турнір може стати провальним. Країни бойкотують КС через допінгові скандали та агресивну політику Росії.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко допоміг збірній Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути