пʼятниця, 13 листопада 2015 12:28

Серйозний Ханданович, похвала для Юрченка: збірна Словенії ледь не забула тренера в аеропорту
21

Фото: Ірина Козюпа

Національна збірна Словенії уже у Львові. Літак із командою на борту здійснив посадку в міжнародному аеропорту Львова об 11:30.

Першим паспортний контроль пройшов головний тренер словенців Сречко Катанец. Від коментарів відмовився: "Все розповім на прес-конференції".

Гравці теж були небагатослівними. Самір Ханданович взагалі "Містер Серйозність". Головна зірка збірної Словенії виглядав дуже зосередженим. Таке враження, що він уже налаштований на гру і хоч зараз готовий вийти на поле.

Правда, на прохання про фото та автограф футболісти не відмовляли.

"Юрченко? Він класний футболіст і хороший хлопець", - посміхається і показує великий палець Кевін Кампль, який грає за леверкузенський "Байєр" з українцем Владленом Юрченком. За словами півзахисника, політ пройшов нормально.

Коли автобус вже рушив з місця, з'ясувалося, що один із тренерів збірної перебував у терміналі. Водій зупинився, а футболісти махали коучу руками з вікна автобуса. Команда з аеропорту вирушила у готель у центрі Львова.

Сьогодні "хлопці" (прізвисько словенців) проведуть тренування на полі "Арени Львів". Перед тим наставник збірної Сречко Катанец та один із гравців команди поспілкуються із журналістами.

Підготовку до плей-оф з Україною суперник розпочав у понеділок. До Львова не прилетів травмований нападник словенців Роберт Берич із французького "Сент-Етьєна". Йосип Ілічич та Деян Лазаревич "висять" на карточках. Якщо отримають попередження у Львові, то пропустять домашній матч.

Завтра, 14 листопада, Україна та Словенія зіграють перший раунд двобою. Стартовий свисток шведського арбітра-мільйонера Йонаса Ерікссона прозвучить об 19:00. У Львові очікують на приїзд президента України Петра Порошенка.

Матч-відповідь відбудеться у Маріборі 17 листопада. Обидва поєдинки у прямому ефірі покаже ТРК "Україна". Наш сайт проведе текстові онлайн-трансляції ігор.

Зараз ви читаєте новину «Серйозний Ханданович, похвала для Юрченка: збірна Словенії ледь не забула тренера в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути