понеділок, 16 квітня 2012 17:06

"Сьомін? На лавці ніхто не кричав, не шумів" - Мілевський

"Сьомін? На лавці ніхто не кричав, не шумів" - Мілевський
Артем Мілевський пропустить матч з "Волинню" ФОТО: sport.comments.ua

Артем Мілевський забив перший гол київського "Динамо" у матчі з "Ворсклою" на "Олімпійському" (м'яч був забитий з офсайду). Кияни перемогли — 3:0. Через перебір жовтих карток нападник пропустить гру з "Волинню".

"Я не грав два матчі. Дуже хвилювався через це. Задоволений, що забив сьогодні. Міг ще відзначитися двічі, але трохи не пощастило. Як було грати без Сьоміна? Все якось так спокійно проходило. На лавці ніхто не кричав, не шумів (посміхається).

Перший тайм вийшов не дуже. Під час перерви внесли корективи у гру. У другому таймі у нас був хороший контроль м'яча. Все йшло так як ми хотіли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розгромило "Ворсклу", Шевченко відкрив рахунок голам на "Олімпійському"

Картка Гармаша? Я вважаю нормальним, що її відмінили. Свого часу Сергію Кравченку також анулювали попередження. Це правильне рішення, всі бачили, що Гармаша вилучили незаслужено.

Як відбувалася комунікація з Сьоміним? Це питання не до мене."

Останнє питання чомусь розсердило Мілевського і на цьому він закінчив своє спілкування з пресою. Хоча варто відзначити, що тепер футболіст зупиняється у змішаній зоні. Ще зовсім недавно від нього можна було почути тільки "Я з пресою не спілкуюся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гармаш не винен: КДК ФФУ скасував другу жовту карточку футболіста

Його молодші колеги чомусь журналістів ігнорують. У суботу Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко були дуже мовчазними. Навіть не спромоглися на "без коментарів". Правда на прохання про автографи не відмовляли.

Протилежний приклад — Адмір Мехмеді. Гравець збірної Швейцарії не так давно в Україні, а вже вітається зі знайомим журналістами за руку і знайомиться з їхніми дітьми. Ще й каже, що це майбутні футболісти.

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін? На лавці ніхто не кричав, не шумів" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути