середа, 31 серпня 2011 11:46

Сьомін хотів, щоб Роман залишився в "Динамо" - батько Єрьоменка

Сьомін хотів, щоб Роман залишився в "Динамо" - батько Єрьоменка

Практично відбувся перехід до казанського "Рубіна" півзахисника київського "Динамо" Романа Єрьоменка прокоментував його батько - відомий у минулому гравець, а нині тренер фінського "Яро" Олексій Єрьоменко-старший.

"Перш за все, "Рубін"- один з провідних клубів Росії, - сказав Єрьоменко-старший. - Мого сина влаштували умови, і він прийняв запрошення. Мабуть, Ромі потрібно робити вже наступний крок у кар'єрі".

"Не можу сказати, що переговори вийшли важкими. Деякі складнощі швидше морального плану виникли з киянами, оскільки Юрію Сьоміну хотілося, щоб Роман залишився в "Динамо". Адже він гравець основного складу, добре зарекомендував себе протягом останніх трьох сезонів. Але в цілому все пройшло нормально", - цитує Єрьоменка-старшого" Спорт день за днем".

Раннє повідомлялося, що "Рубін" близький підписання гравця київського "Динамо" Романа Єрьоменка. Всі формальності переходу будуть улагоджені сьогодні після переказу "Рубіном" 13 млн євро на рахунок "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Сьомін хотів, щоб Роман залишився в "Динамо" - батько Єрьоменка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути