вівторок, 17 жовтня 2017 00:19

"Ще жодного разу не думав про матч з "Динамо": як "Шахтар" тренувався в Роттердамі
16

Прес-конференція Фреда і Паулу Фонсеки
Фото: Ірина Козюпа
Прес-конференція Фреда і Паулу Фонсеки
Прес-конференція Фреда і Паулу Фонсеки
Прес-конференція Фреда і Паулу Фонсеки
Прес-конференція Фреда і Паулу Фонсеки

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про підготовку до матчу Ліги чемпіонів проти нідерландського "Фейєнорда".

"У нас проблема з Кривцовим. Також з нами немає Дентіньо. Решту хлопців готові зіграти в матчі. Є проблеми з Малишевим, але він вже давно травмований.

У нас було дуже мало часу на підготовку, але ми постаралися найкращим чином підійти до гри з чемпіоном Нідерландів. Ми поважаємо суперника і сподіваємося на хорошу гру.

Як і у всіх матчах Ліги чемпіонів, я очікую на відкритий футбол. Для "Фейєнорда" цей поєдинок буде вирішальним, але ми будемо грати в наш футбол.

Я дивився багато матчів Джованні ван Бронкхорста, як гравця, по телебаченню. Він був дуже хорошим футболістом. Футбол тим і фантастичний, що дає можливість зустрічатися на полі зі своїми кумирами. Але в жодному випадку не кажу, що ван Бронкхорст старий. Ми практично одного віку.

Наш матч - це зустріч двох команд, які грають в атакувальний футбол, а зовсім не дуель тренерів.

Ще жодного разу не думав про недільний матч з "Динамо". Зараз ми на 100% зосередженні на матчі проти "Фейєнорда". А відразу після її закінчення ми розпочнемо підготовку до поєдинку з киянами", - сказав Фонсека.

Наставника "Шахтаря" супроводжував півзахисник Фред.

"Ми старалися детальніше вивчити нашого суперника. Ми чудово розуміємо, які гравці там виступають. Дуже важко виділити когось одного. "Фейєнорд" сильний командною грою.

Марлос вже прийняв український бік. Ми дуже вболівали за нього і збірну України. І завтра весь світ дізнається, що Марлос вже українець.

Чемпіонат України і Ліга чемпіонів - це два змагання, де ми боремося і вони обидва дуже важливі для нас. У чемпіонаті України ми граємо за одним сценарієм. У єврокубку ми показуємо трохи інший футбол", - зазначив бразилець.

Після прес-конференції "Шахтар" провів тренування на стадіоні "Фейєнорда". Перші 15 хв були відкриті для ЗМІ. Команда розпочала заняття з пробіжки. Потім гравців поділили на дві групи і тренування продовжилося грою у квадрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фейєнорд" зараз у поганій формі": "Шахтар" прилетів у Роттердам

Матч "Фейєнорд" - "Шахтар" пройде у вівторок, 17 жовтня, в Роттердамі о 21:45 за київським часом. Всі квитки на матч продані. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Ще жодного разу не думав про матч з "Динамо": як "Шахтар" тренувався в Роттердамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути