пʼятниця, 09 жовтня 2015 23:51

Збірна України обіграла Македонію завдяки голам Селезньова та Кравця

Збірна України обіграла Македонію завдяки голам Селезньова та Кравця
Українці обіграли на виїзді Македонію ffu.org.ua

Національна збірна України 9 жовтня в Скоп'є зустрічалася з командою Македонії в рамках кваліфікації до Євро-2016.

На напівпорожньому стадіоні "Філіп II Македонський" підопічні Михайла Фоменка з комфортним рахунком переграли балканську команду з рахунком 2:0.

Перший тайм пройшов практично без гостроти з обох боків. З великою натяжкою небезпечним можна назвати хіба що момент на 5-й хвилині, коли Андрій Ярмоленко пробивав у ближній кут воріт з правого краю штрафного – голкіпер у падінні зафіксував м'яч.

Так само на 33-й хвилині македонці намагалися пробити Андрія П'ятова – голкіпер був на місці. Ближче до кінця першого тайму збірна України дещо збільшила швидкість і почала діяти гостріше, переважно правим флангом Андрія Ярмоленка, але до якісного завершального удару справа так і не дійшла. Єдиним досягненням першого тайму стали жовті картки Євгена Хачеріді та Сергія Сидорчука, через які вони не зможуть зіграти в матчі проти Іспанії.

Початок другого тайму проходив за аналогічним сценарієм. Українці атакували великими силами, втім пройти насичену оборону господарів не вдавалося.

Забити гості змогли на 59-й хвилині. Жута зіграв рукою у власному штрафному майданчику, намагаючись завадити Ярмоленку. Румунський арбітр зустрічі Овідіу Хацеган вказав на 11-метрову позначку. Вирок рефері чітким ударом виконав Селезньов.

Пропустивши гол, македонці змушені біли відкриватися, чим почали створювати вільні зони команді Фоменка. На 72-й хвилині Коноплянка гостро прострілив зліва у штрафний, втім у Ротаня удар не вийшов. Ще через дві хвилини Ярмоленко небезпечно прострілив з правого флангу, втім ніхто на цей простріл не відгукнувся.

Остаточний рахунок у матчі встановив на 87-й хвилині Артем Кравець, який раніше замінив автора першого голу Євгена Селезньова. Форвард "Динамо" утік лівим флангом у контратаку і не залишив жодного шансу голкіперу гостей Пачовскі.

Збірна України таким чином набирає 19 очок. Наступну гру синьо-жовті зіграють проти команди Іспанії. Матч відбудеться на НСК "Олімпійський" 12 жовтня.

Кваліфікація Євро-2016

9-й тур

Група С

Македонія - Україна 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - 59, пенальті Селезньов, 0:2 - 87 Кравець.

Македонія - Пачовскі, Брдаровскі, Рістевскі, Шиков, Жута, Ашковскі (Несторовскі, 79), Алімі, Петрович, Хасані (Абдурахімі, 22), Ібраїмі, Ілієвскі (Івановскі, 64).

Україна - П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Рибалка, Ротань (Малиновський, 90), Сидорчук, Ярмоленко (Караваєв, 86), Селезньов (Кравець, 74), Коноплянка.

Попередження: Хачеріді (9), Сидорчук (36), Брдаровскі (45), Жута (58).

Іспанія - Люксембург 4:0 (1:0, 3:0)

Голи: 1:0 - 42 Касорла, 2:0 - 67 Пако Алькасер, 3:0 - 80 Пако Алькасер, 4:0 - 85 Касорла.

Іспанія - Касільяс, Піке, Альба, Хуанфран, Бартра, Касорла, Бускетс, Сілва (Мата, 10), Фабрегас, Педро (Ноліто, 77), Мората (Пако Алькасер, 33).

Словаччина - Білорусь 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - 34 Драгун.

Вилучення: Мартинович (65).

Зараз ви читаєте новину «Збірна України обіграла Македонію завдяки голам Селезньова та Кравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути