середа, 06 березня 2013 03:30

Сантана втішав Луїса Адріано після поразки "Шахтаря" у Дортмунді
28

Фото: ФОТО: Reuters

Донецький "Шахтар" програв у матчі-відповіді дортмундській "Боруссії" з рахунком 0:3 і не зміг пробитися у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Перший тайм матчу повністю пройшов під диктовку господарів поля. І в другій половині тайму ця перевага матеріалізувалася у голи. Спочатку на 31-й хвилині після подачі кутового центральний захисник "Боруссії" Феліпе Сантана виграв боротьбу у Ярослава Ракицького та головою точно пробив у ближній кут. А через шість хвилин польський форвард дортмундців Роберт Левандовскі прострілив з правого флангу, а Маріо Гетце в центрі штрафного майданчика виграв позицію у двох захисників "Шахтаря" і переправив м'яч у дальній кут.

Наприкінці першого і на початку другого тайму "гірники" спробували виправити становище. Але "Боруссія" не віддавала ініціативу супернику, і на 59-й хвилині фактично зняла всі питання про переможця пари. Андрія П'ятов невдало відбив перед собою м'яч після удару Гюндогана і Якуб Блащиковскі добив м'яч у ворота.

Після цього "Шахтар" намагався забити хоча б гол престижу, а "Боруссія" в свою чергу могла ще кілька разів відзначитися у воротах української команди. Але більше голів у цій зустрічі не було.

Як відомо, перший матч у цій парі, який проходив у Донецьку 13 лютого, завершився з рахунком 2:2.

Таким чином, "Шахтар" залишає Лігу чемпіонів, і Україна залишається без своїх представників в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «Сантана втішав Луїса Адріано після поразки "Шахтаря" у Дортмунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути