вівторок, 16 лютого 2016 20:33

"Шальке" попросив у Львові полуницю та окрему роздягальню для тренера

"Шальке" попросив у Львові полуницю та окрему роздягальню для тренера
Наставник "Шальке" Андре Брайтенрайтер

100 кілограмів льоду, енергетичні напої, полуниця, окрема роздягальня для тренера та поліцейський супровід… Такий райдер гельзенкірхенського "Шальке", який у четвер зіграє проти донецького "Шахтаря" перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи. Зустріч пройде у Львові на "Арені-Львів". Початок матчу о 22:05.

Німецькі "гірники" приземляться в аеропорту Львова 17 лютого о 14:40. Цього ж дня "Шальке" проведе тренування на полі "Арени-Львів". Перші 15 хвилиня заняття будуть відкритими для ЗМІ. Перед тренуванням наставник команди Андре Брайтенрайтер та один із гравців дадуть передматчеву прес-конференцію.

На час свого перебування у Львові представники "Шальке" попросили надати їм поліцейський супровід. А на тренування та в день матчу німецьким гостям потрібна окрема роздягальня для тренера, 20 футбольних м'ячів, одні переносні ворота, два масажних стола, 30 літрів негазованої мінеральної води у пляшках по 0,5 літра, енергетичні напої, кошики зі свіжими фруктами (банани, яблука, виноград, апельсини, полуниця), чай, кава, гаряча вода та 100 кілограмів льоду (у кубиках або колотого).

Після матчу у "Шальке" заплановане повернення у Німеччину.

Завтра свої передмачтеві заходи на "Арені Львів" також проведе донецький "Шахтар". Для команди це перший офіційний матч у новому році. Додамо, що "гірники" гратмуть без свого лідера Алекса Тейшейри, який перейшов у китайський клуб за 50 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Шальке" попросив у Львові полуницю та окрему роздягальню для тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути