неділя, 28 серпня 2016 22:10

"Шахтар" став одноосібним лідером чемпіонату України
13

Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" привітав своїх уболівальників з Днем шахтаря і Днем міста Донецьк перемогою над кам'янською "Сталлю" у шостому турі чемпіонату України.

"Гірники" завдяки голу Факундо Феррейри у другому таймі здобули шосту перемогу поспіль і одноосібно очолили турнірну таблицю.

Нагадаємо, що вчора київське "Динамо" сенсаційно поступилося полтавській "Ворсклі" на домашньому полі з рахунком 0:2. У наступному турі "Шахтар" прийме киян вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Шахтар" стартує у Туреччині, "Зоря" зіграє з "МЮ" у вересні

"У першу чергу я хочу привітати всіх шахтарів з Днем шахтаря і присвятити їм цю перемогу. Це був складний матч. Нам протистояла команда, яка дуже сильно закривається в обороні і опікується індивідуально. Іноді нам було важко знайти вільний простір, щоб якомога ближче дістатися до воріт суперника. Ви розумієте, що практично десять гравців "Сталі" стояли біля своїх воріт і ускладнювали нам завдання.

Проте ми створювали моменти у першому таймі. Після перерви поліпшили деякі деталі своєї гри. І в другому таймі також створювали небезпечні моменти. У підсумку змогли забити гол. При цьому ми практично не давали супернику створювати моменти біля наших воріт, не рахуючи одного епізоду, коли чудово зіграв П´ятов.

Хочу ще раз сказати, що сьогодні був дійсно складний для нас матч. Але ми сьогодні перемогли, і я думаю, що це було справедливо", - сказав після матчу наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верняєв показав гравцям "Шахтаря" олімпійську медаль

"Сталь" - "Шахтар" - 0:1

Гол: Феррейра (78)

"Сталь": Паньків, Іщенко (Кравченко, 83), Пашаєв, Стаменкович, Довгий, Малакян, Каленчук, Карасюк, Малакян (Мисик, 79), Дйол, Комваліус (Дебелко, 71).

"Шахтар": П´ятов, Срна, Ордець, Бутко (Ісмаїлі, 54), Ракицький, Дентіньо (Веллінгтон Нем, 74), Малишев, Марлос, Фред, Коваленко, Едуардо (Феррейра, 62).

Попередження: Дентіньо (2), Малишев (58), Каленчук (59), Стаменкович (73), Фред (90+1), Нем (90+5)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" став одноосібним лідером чемпіонату України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути