Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2016 14:44

Верняєв показав гравцям "Шахтаря" олімпійську медаль
11

Фото: shakhtar.com

Ранкове тренування донецького "Шахтаря" відвідав олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв. Гімнаст, який завоював для України золоту і срібну медалі, приїхав на базу "Святошин" на запрошення Андрія П'ятова.

"Все вийшло досить спонтанно, - розповідає історію знайомства зі спортсменом голкіпер "оранжево-чорних". - Після того як Олег завоював "золото", я написав йому, привітав з перемогою. Не думав, що він відповість. Але, слово за слово, і, дізнавшись, що він - фанат "Шахтаря", запросив його до нас на тренування".

Після закінчення заняття футболісти і представники тренерського штабу привітали Олега Верняєва з досягненнями на Олімпіаді. Паулу Фонсека від усієї команди звернувся до спортсмена, після чого зробили загальне фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Верняєв приніс Україні перше "золото" Олімпійських ігор

"Я із задоволенням відгукнувся на пропозицію приїхати на тренування і познайомитися з хлопцями, - сказав Верняєв. - Давно хотів побувати на занятті, на власні очі побачити процес і поспілкуватися з гравцями.

Навіть прикро було: ми все-таки з Донецька, а ніяк не виходило перетнутися. Я з дитинства вболіваю за "Шахтар". Взагалі, у мене є одна мрія - повернутися на "Донбас Арену" і знову подивитися гру улюбленої команди на цьому прекрасному стадіоні.

Хлопцям хочу побажати не розслаблятися і добиватися перемог у всіх турнірах", - сказав гімнаст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий оркестр і натовп фанатів - як зустрічали Олега Верняєва

Додамо, що "Шахтар" готується до матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи проти турецького "Істанбул Башакшехир". Поєдинок пройде 25 серпня у Львові. У Стамбулі "гірники" перемогли з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Верняєв показав гравцям "Шахтаря" олімпійську медаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути