четвер, 20 серпня 2015 12:40

"Шахтар" ніколи не проводив такого кровопролитного матчу – п'ять думок після гри у Відні

"Шахтар" ніколи не проводив такого кровопролитного матчу – п'ять думок після гри у Відні
Фото: shahtar.com

Донецький "Шахтар" обіграв на виїзді віденський "Рапід" - 1:0. Матч залишив такі враження.

1. Дива не сталося. Лідер "Шахтаря" Алекс Тейшейра грає не так яскраво, як деякий час тому. Ще ніколи Алекс не втрачав так часто м'яч, програвав боротьбу і нехтував стількома гольовими нагодами. Недалеко від Тейшейри "втік" і Марлос. Якби не гол у першому таймі, правого вінгера гірників узагалі не було видно.

2. Чи не вперше за свою новітню історію "Шахтар" отримав три попередження впродовж трьох хвилин. Якби таке сталося в чемпіонаті України, гніву Луческу не було би меж. З кількістю жовтих цього вечора могла би позмагатися кількість розбитих голів. Давно не доводилося бачити настільки кровопролитну гру.

3. Невідомо, за яку команду грав Олександр Гладкий. Партнерів по нападу він не розумів. Коли м'яч усе ж таки долітав до форварда, то відразу відскакував на кілька метрів. Біда нинішнього "Шахтаря" в тому, що Олександра ніким замінити. Як би не зіграв Гладкий, альтернативи на полі в нього немає.

4. "Рапід" гнув свою лінію впродовж усього матчу. Віденці навряд чи змирилися з поразкою і у Львові продовжать боротьбу за вихід у груповий етап. Якщо "Шахтар" укотре дозволить собі слабинку, то цілком може й припинити боротьбу. "Рапід" налаштований повторити свій амстердамський подвиг, коли переміг на виїзді "Аякс".

5. Тренер "Рапіда" Зоран Барішич легко спростував думку про те, що наставники західних клубів зобов'язані дотримуватися дрес-коду. Коуч австрійців впродовж усього матчу не знімав червоний тренувальний костюм. В той же час Мірча Луческу мусив мокнути в чорному дорогому піджаку. Утім переможцем у цей вечір вийшов усе-таки досвідчений румун.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" ніколи не проводив такого кровопролитного матчу – п'ять думок після гри у Відні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути