середа, 26 серпня 2015 12:47

"Шахтареві" пощастило" - Грачов

"Шахтареві" пощастило" - Грачов
Віктор Грачов. Фото: shahtar.com

Донецький "Шахтар" вийшов до групового етапу Ліги чемпіонів. У Львові гірники звели до нічиєї матч із австрійським "Рапідом" - 2:2. Перемогти в протистоянні віце-чемпіону України дозволив минулотижневий вигращ у Відні – 1:0.

"Віденський "Рапід" – команда на голову вища за рівнем, ніж турецький "Фенербахче", – каже колишній форвард донеччан Віктор Грачов. – Дуже гідний суперник. Я би сказав тренерська команда без зірок у складі, але із поставленою грою. У складі "Фенербахче" багато зірок, але немає гри. Тут усе навпаки".

Віктор Олександрович вважає, що підопічним Луческу пощастило пройти до групового етапу.

"Команди зіграли два різних тайми. У першому перевагою володів "Шахтар", у другому – "Рапід". Австрійці закрили намертво лідера гірників Алекса Тейшейру. При цьому гарно перекривали зони, пресингували, "не давали дихати", швидко перебудовувалися із атаки в захист і навпаки. Команда дуже якісно готова функціонально. Донеччани увесь другий тайм грали на утримання рахунку. Кривцов узагалі випав із гри. Втомився Марлос, але чомусь замінили Тайсона, який провів чи не найкращий матч. Марлос не встигав повертатися в оборону, і вся небезпека біля донецьких воріт йшла із флангу, де самотужки оборонявся Даріо Срна. Плюс дуже слабко зіграв у обороні Кривцов. Звісно, він багато пропустив через травму, але занадто багато "привіз" моментів біля воріт П'ятова. Вкотре не вразив Бернард. Він двічі "обрізався" на останніх хвилинах і після однієї з його втрат пішла подача в центр площі воріт, коли форвард гостей не влучив головою у ворота. Якщо згадати, що Бернард дав незграбний пас, коли п'ятеро гірників виходили на трьох оборонців, то картина взагалі виходить сумною. Загалом - нам пощастило в цій грі, але без удачі футболу не буває".

Грачов каже, що давно не бачив такого слабкого суддівства.

"Польський арбітр мене здивував. Ще півбіди, що він не побачив кілька явних кутових біля воріт австрійців. Але ж суддя обірвав перспективну атаку донеччан, яка цілком могла завершитися голом. На рівні Ліги чемпіонів так давно не судять"

Жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів пройде у четвер, 27 серпня і почнеться о 19.00 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтареві" пощастило" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути