вівторок, 03 квітня 2012 14:09

"Шахтар" запустив власний інтернет-телеканал

"Шахтар" запустив власний інтернет-телеканал
Так виглядає інтернет-телеканал FCSD.tv. Фото: shakhtar.com

3 квітня відбувся запуск інтернет-телеканалу FCSD.tv, на якому уболівальники "Шахтаря" зможуть першими отримувати доступ до свіжих відеосюжетів, інтерв'ю та передачам, створюваним творчою групою Шахтар-ТВ.

Вже зараз всі шанувальники помаранчево-чорних можуть випробувати новий ресурс, перейшовши за посиланням, повідомляє офіційний сайт Гірників.

За словами начальника відділу інтернет-медіа ФК "Шахтар" Володимира Лисенка, головна ідея порталу - дозволити уболівальникам Гірників знайти будь-яке відео з життя команди за заданою тематикою і згрупувати його таким способом, щоб воно було зручно для перегляду. Для цих цілей був створений унікальний плей-лист, який буде доступний тільки авторизованим користувачам сайту.

Крім того, функціонуватиме розділ "Вибране", в який користувачі зможуть додавати улюблені ролики, а також з'явиться можливість завантажити будь-яке відео на власну сторінку, на сайт, в соціальну мережу, скориставшись одним-єдиним кодом.

"У наших планах - онлайн-мовлення, і сподіваюся, що з часом ми виростемо в повноцінний клубний ТВ-канал", - зазначив керівник телевізійної групи Шахтар-ТВ Андрій Бабешко.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" запустив власний інтернет-телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути