понеділок, 19 грудня 2011 14:08

"Шахтар" випустив "Шоколад для справжніх чемпіонів"

"Шахтар" випустив "Шоколад для справжніх чемпіонів"

Футбольний клуб "Шахтар" разом з відомою кондитерською компанією "Конті" випустив власний молочний шоколад. Потішити себе солодощами під назвою "Шоколад для справжніх чемпіонів" зможе кожен. А головний щасливчик-покупець стане володарем фірмової футболки "Шахтаря".

"Першу партію брендованого шоколаду ми вже отримали від компанії "Конті", і тепер починаємо його реалізацію, - розповіли у відділі маркетингу ФК "Шахтар". - Поки ми зупинилися на випуску молочного шоколаду в плитках по 100 грамів. Але в майбутньому, природно, можливе розширення і зміна асортименту."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступати в клуб уболівальників "Шахтаря" можуть новонароджені немовлята

Вже найближчим часом шоколад від "Шахтаря" можна буде знайти в Донецьку і Макіївці, а саме в мережі супермаркетів "Брусника" і в міні-маркетах автозаправних станцій "Паралель". А з поновленням чемпіонату України він буде продаватися на "Донбас Арені" під час домашніх матчів команди.

Солодощі від "Шахтаря" буде легко помітити на прилавках. Яскрава помаранчева обгортка просто не дозволить пройти повз. Виграти футболку теж дуже легко. Всі подробиці акції позначені на етикетці "Шоколаду для справжніх чемпіонів".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" випустив "Шоколад для справжніх чемпіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути